Despre noi

Way In Building & Civil Construction

19

Ani de experiență în domeniu

Dasmar Termo Tâmplăria care rezistă!

Dasmar Termo S.R.L. este unul dintre principalii producători de ferestre și uși din tâmplărie PVC și Aluminiu cu geam termoizolator. Cu o capacitate de producție modernă, firma investește în mod constant în utilaje de ultimă generație aplicând cele mai înalte standarde de calitate și cea mai nouă tehnologie. Astfel, clienții noștri să beneficieze de rapiditate și calitate, la cel mai înalt standard european, deoarece echipa noastră formează un colectiv profesionist, cu experiență în domeniul tâmplăriei de PVC și ALUMINIU.

Dasmar Termo S.R.L. începe activitatea de comercializare a produselor din tâmplarie PVC cu geam termoizolator și reușește să încheie contracte de colaborare cu firme din interiorul sau din afara țări. Din anul 2005 debutează producția de tâmplărie din Aluminiu și a sistemului inovator ALUCLIP (PVC placat cu aluminiu). De mai bine de 6 ani activitatea de export a firmei s-a extins, înființând colaborări care să răspundă strict acestei activități.

  • Compania noastră vă stă la dispoziție pentru proiectare, consultanță, ofertare și măsurători gratuite;
  • Efectuăm montaje cu personal calificat;
  • Punctualitatea și seriozitatea este atuul echipei noastre.

8531k

Clienţi

19ani

Experiență

10430+

Proiecte finalizate

150+

Parteneri

S.C. Dasmar Termo S.R.L este certificată de către Societatea Română de Asigurare a Calităţii că are implementat şi menţine un sistem al calităţii şi de management al mediului conform condiţiilor standardelor ISO 9001:2000 și ISO 14001:2004 pentru activitatea de producţie, montaj şi comercializare tâmplărie PVC şi Aluminiu cu geam termopan.

PRODUSE DasmarTermo

PARTENERI DasmarTermo

S.C. Dasmar Termo S.R.L. are clienți și parteneri în Franța, Italia, Belgia, Austria, Germania, Anglia, Norvegia, Spania, Elveția.

Call Now Button