Profile Rehau

Way In Building & Civil Construction

Profile PVC Rehau

Termopanele construite cu sistemele de profile REHAU sunt potrivite atât pentru construcţii noi, renovari, cât şi pentru cele de tip comerciale sau industriale.

Ferestrele din tâmplărie termoizolantă cu profile PVC REHAU oferă o serie de avantaje precum izolare termică, fonoizolare, protecţie antiefracţie etc.

De asemenea, acestea au un aspect atractiv caracterizându-se printr-o suprafaţă unică HDF (finisare de înaltă calitate), sunt durabile şi presupun nişte costuri de întreţinere şi curăţare reduse.

Euro Design 70

Euro-Design 70 oferă condiții bune pentru proiecte de construcții. Acreditat cu standardele de calitate REHAU, Euro-Design 70 este un sistem de ferestre economic.

Brillant Design 70 80

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design 70 80 este ideal pentru construcții noi sau renovări. Acesta combină izolarea termică performantă cu diversitatea designului.

GENEO

Din punct de vedere energetic, GENEO este un bun sistem de profile pentru ferestre cu adancimea de 86 mm care există la moment pe piața de construcții.

SYNEGO

Ferestrele SYNEGO reprezintă un program de economisire ideal. Acestea vă ofera o izolație termică cu până la 50% mai ridicată în comparație cu ferestrele standard.

Salamander bluEvolution 92

Noul sistem Salamander BluEvolution are o structură inovativă cu 6 camere, adâncime constructivă de 92 mm.

Avantajele profilelor PVC Rehau

Protecţie termică

Reduce pierderile de energie.

FONOIZOLARE

Reduce poluarea fonică asigurând confort.

ÎNTREŢINERE UŞOARĂ

Eforturi minime de întreţinere şi costuri reduse.

PROTECŢIE ANTIEFRACŢIE

Sporeşte confortul şi gradul de siguranţă.

Call Now Button